При онлайн покупка от магазин АЙСЛЕНД БГ се възползвате от безплатна доставка при покупка над 100лв. За покупки под тази граница доставката се поема от Клиента спрямо тарифите на куриерските фирми. Имате възможност да проверите дали полученият продукт е това, което сте поръчали, дали размерът и цветът са правилни и дали цялостта на артикула не е нарушена или дефектна. Куриерът е длъжен да изчака да проверите пратката, АКО го помолите, но не е възможно да проверите на място дали поръчаният продукт Ви е по мярка.

Ако, след като проверите пратката решите, че продуктът не отговаря на поръчаното от Вас (грешен цвят, повредена опаковка, не прилича на поръчания продукт и т. н.), препоръчваме да ОТКАЖЕТЕ пратката. Процесът по отказ от пратка ще Ви бъде обяснен от куриера.

В случай че изборът Ви на плащане е чрез наложен платеж, Ви молим да направите проверка на пратката ПРЕДИ да я заплатите.

Ако плащането е извършено онлайн, чрез кредитна или дебитна карта и помолите куриера да изчака да направите проверката, но след това я откажете, ще Ви върнем сумата по същата сметка, от която е извършено плащането, едва след като пратката бъде върната към нас и проверена.

Ако пратката Ви съдържа повече от един продукт, но след проверка поискате да откажете само един от тях, ще ви бъде предоставен протокол за връщане в който да попълните кой артикул желаете да върнете.

Транспортните разходи при отказана поръчка се покриват от КЛИЕНТА.