При онлайн покупка от магазина АЙСЛЕНД БГ се възползвате от безплатна доставка и имате възможност да проверите дали полученият продукт е това, което сте поръчали, дали размерът и цветът са правилни и дали цялостта на артикула не е нарушена или дефектна. Куриерът е длъжен да изчака да проверите пратката, АКО го помолите, но не е възможно да проверите на място дали поръчаният продукт Ви е по мярка.

Ако, след като проверите пратката решите, че продуктът не отговаря на поръчаното от Вас (грешен цвят, повредена опаковка, не прилича на поръчания продукт и т. н.), препоръчваме да ОТКАЖЕТЕ пратката. Процесът по отказ от пратка ще Ви бъде обяснен от куриера.

В случай че изборът Ви на плащане е чрез наложен платеж, Ви молим да направите проверка на пратката ПРЕДИ да я заплатите.

Ако плащането е извършено онлайн, чрез кредитна или дебитна карта и помолите куриера да изчака да направите проверката, но след това я откажете, ще Ви върнем сумата по същата сметка, от която е извършено плащането, едва след като пратката бъде върната към нас и проверена.

Ако пратката Ви съдържа повече от един продукт, но след проверка поискате да откажете само един от тях, ще ви бъде предоставен протокол за връщане в който да попълните кой артикул желаете да върнете.

Транспортните разходи при отказана поръчка се покриват от КЛИЕНТА.